
Grillatut fileepihvit ja paahdettua parsaa
Parsa on mainio lisuke monenlaiselle grilliruoalle ja tällä kertaa se toimii meheväksi grillattujen porsaan fileepihvien kaverina.
Valmistusohje
(n. 30 min)Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Sekoita öljy ja voisula keskenään. Lisää sitruunan mehu ja kuoriraaste.
Kuori parsat tarvittaessa ja leikkaa tyvestä pois puumainen osa. Paahda parsat grillin keskilämmöllä kypsiksi. Nosta tarjoiluvadille ja kaada päälle voi-öljyseos. Mausta sormisuolalla ja pippurilla.
Grillaa pihvejä kohtalaisella lämmöllä noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta.Tarjoa parsojen kanssa.
Kurkkaa kesän parhaat grillausvinkit grillausoppaastamme!
Ainekset
(5-6 annosta)- 1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi ruohosipuli-pippuri
- 2 rkl öljyä
- 2 rkl voita sulatettuna
- 0.5 kpl sitruunaa mehu ja kuori raastettuna
- 2 nippua parsaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 0.5 tl suolaa
