Grillatut fileepihvit ja paahdettua parsaa

Grillatut fileepihvit ja paahdettua parsaa

5-6 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Parsa on mainio lisuke monenlaiselle grilliruoalle ja tällä kertaa se toimii meheväksi grillattujen porsaan fileepihvien kaverina.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Sekoita öljy ja voisula keskenään. Lisää sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Kuori parsat tarvittaessa ja leikkaa tyvestä pois puumainen osa. Paahda parsat grillin keskilämmöllä kypsiksi. Nosta tarjoiluvadille ja kaada päälle voi-öljyseos. Mausta sormisuolalla ja pippurilla.

Grillaa pihvejä kohtalaisella lämmöllä noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta.Tarjoa parsojen kanssa.

Ainekset 

(5-6 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi ruohosipuli-pippuri 640 g

  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl voisulaa
  • 1/2 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 2 nippua vihreää parsaa 
  • sormisuolaa ja mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.