Fileepihvit valkosipulin ystävän tapaan

Fileepihvit valkosipulin ystävän tapaan

6 annosta   n. 1 h 15 min  Gluteeniton

Herkullisella valkosipulitahnalla kruunatut porsaan fileepihvit on valkosipulin ystävien uusi lempiruoka! Voit valmistaa valkosilpulitahnan etukäteen, jolloin itse pihvit valmistuvat grillissä tai pannulla käden käänteessä.

Valmistusohje

(n. 1 h 15 min)

Ota lihat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.

Halkaise valkosipulit ja kypsennä niitä öljytyssä foliovuoassa keskilämpöisessä grillissä tai parilalla. 

Jäähdytä sipulit haaleiksi. Irrota leikkauspinnaltaan ruskistuneet, pehmeiksi kypsyneet kynnet kuorista ja hienonna ne.

Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon valkosipulit, majoneesi ja mustapippuri. Anna maustua tunnin verran.

Grillaa pihvejä kohtalaisella lämmöllä noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Levitä valmiille lihalle valkosipulitahnaa ja koristele yrttisilpulla.

Ainekset 

(6 annosta)

Valkosipulitahna

  • 2 kpl valkosipulia
  • 3 rkl majoneesia esim. Hellmann's Real
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rs Crème Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa
  • 1 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.