Fileepihvit valkosipulin ystävän tapaan

Herkullisella valkosipulitahnalla kruunatut porsaan fileepihvit on valkosipulin ystävien uusi lempiruoka! Voit valmistaa valkosilpulitahnan etukäteen, jolloin itse pihvit valmistuvat grillissä tai pannulla käden käänteessä.
Fileepihvit valkosipulin ystävän tapaan
Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.
Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään
Valkosipulitahna
- 2 kpl valkosipulia
- 3 rkl majoneesia esim. Hellmann's Real
- 1 rkl öljyä
- 1 rs Crème Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa
- 1 tl mustapippuria
Valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.
Halkaise valkosipulit ja kypsennä niitä öljytyssä foliovuoassa keskilämpöisessä grillissä tai parilalla.
Jäähdytä sipulit haaleiksi. Irrota leikkauspinnaltaan ruskistuneet, pehmeiksi kypsyneet kynnet kuorista ja hienonna ne.
Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon valkosipulit, majoneesi ja mustapippuri. Anna maustua tunnin verran.
Grillaa pihvejä kohtalaisella lämmöllä noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Levitä valmiille lihalle valkosipulitahnaa ja koristele yrttisilpulla.
Suosittelemme seuraavaksi
Reseptihaku
