Flammekuchen

Flammekuchen

Flammekuchen on vähän niin kuin pizza, mutta vielä ohuempi ja rapeampi – monen mielestä myös parempi. Pizzassa käytettävän tomaattikastikkeen sijasta Flammekucheniin käytetään crème fraîchea ja tuorejuustoa. Todella helppo ja maistuva herkku vaikka illanistujaisiin.

Flammekuchen

Arvostele resepti
4 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Taikina

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl rypsiöljyä (tai oliiviöljyä)
  • 2 dl vettä

Täyte

  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 dl creme fraichea
  • 1 tl suolaa myllystä
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 2 kpl sipulia
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Lastu

Valmistusohje

Valmista ensin taikina. Yhdistä jauhot, suola ja leivinjauhe. Lisää öljy ja vesi. Sekoita taikinaksi. Kauli tai painele taikinasta 2  mahdollisimman ohutta pizzaa jauhoja apuna käyttäen.

Yhdistä tuorejuusto ja crème fraîche. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi siivuiksi (jos omistat mandoliinin, käytä sitä).

Levitä tuorejuusto-crème fraîche -seos, sipulit ja pekonilastut pohjien päälle.

Paista 250-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.