Flammekuchen

Flammekuchen

4 annosta   n. 30 min 

Flammekuchen on vähän niin kuin pizza, mutta vielä ohuempi ja rapeampi – monen mielestä myös parempi. Pizzassa käytettävän tomaattikastikkeen sijasta Flammekucheniin käytetään crème fraîchea ja tuorejuustoa. Todella helppo ja maistuva herkku vaikka illanistujaisiin.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Valmista ensin taikina. Yhdistä jauhot, suola ja leivinjauhe. Lisää öljy ja vesi. Sekoita taikinaksi. Kauli tai painele taikinasta 2  mahdollisimman ohutta pizzaa jauhoja apuna käyttäen.

Yhdistä tuorejuusto ja crème fraîche. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa sipuli mahdollisimman ohuiksi siivuiksi (jos omistat mandoliinin, käytä sitä).

Levitä tuorejuusto-crème fraîche -seos, sipulit ja pekonilastut pohjien päälle.

Paista 250-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Ainekset 

(4 annosta)

Taikina

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 rkl rypsiöljyä (tai oliiviöljyä)
  • 2 dl vettä

Täyte

  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 dl creme fraichea
  • 1 tl suolaa myllystä
  • 1 tl mustapippuria myllystä
  • 2 kpl sipulia
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Lastu
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.