Flank Steak | Jalopeno-Hunaja Flänkki

Flank Steak | Jalopeno-Hunaja Flänkki

Flank Steak | Jalopeno-Hunaja Flänkki

Arvostele resepti
1 arvostelu

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

800 g naudan flank steak -lihaa eli kuvepaistia
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 ruukku tuoretta korianteria
3 rkl hunajaa
1 limen raastettu kuori ja mehu
1 rkl soijakastiketta
2 jalopenoa hienonnettuna
3 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Poista korianterista lehdet ja hienonna varret. Laita varsisilppu ja puolet korianterin lehdistä riittävään suureen astiaan ja sekoita mukaan hunaja, limen raastettu kuori, limen mehu, soijakastike, jalopenot ja oliiviöljy. Sekoita hyvin.

Lisää lihat marinadiin ja pyörittele marinadissa niin, että liha saa marinadia pintaansa joka puolelle. Peitä astia ja anna maustua jääkaapissa ainakin 3 tuntia tai yön yli.

Grillaa liha grillissä tai uunissa grillivastuksen alla, kunnes se on kauniin ruskeaa, 3-6 minuuttia per puoli. Nosta leikkuulaudalle ja anna levätä 10 minuuttia. Voit paistaa lihan myös pannulla voin ja öljyn seoksessa, 4-6 minuuttia per puoli.

Leikkaa liha vastasyin ja tarjoa korianterin lehtien, jalopenojen ja sormisuolan kera.

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.