Flatbread, grillattua salaattia, Pampan Pablo -raakamakkaraa ja ranskankermaa

Flatbread, grillattua salaattia, Pampan Pablo -raakamakkaraa ja ranskankermaa

4-8 annosta   n. 40 min  Laktoositon

Tulinen HK Maakarit® Pampan Pablo ja grillattu salaatti on ihan täydellisyyttä itse leivotun flatbreadin täytteeksi. Kun itse tekee, niin tietää mitä saa.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Aloita alustamalla taikina. Laita kaikki flat breadin ainekset kulhoon ja alusta niin kauan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta. Anna levätä kelmuun käärittynä tai peiteltynä tunnin ajan jääkaapissa. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja kauli ohueksi. Kuumenna grilli tai pannu kuumaksi ja paista/grillaa noin minuutti per puoli.

Grillaa makkaroita noin 10 minuuttia välillä käännellen kunnes kypsiä. Halkaise salaatit pituussuunnassa halki ja grillaa kaunis väri molemmin puolin, mausta suolalla. Leikkaa makkarat paloiksi ja grillatut salaatit muutamaan osaan. Kokoa flat breadin päälle grillattua makkaraa, salaattia ja ranskankermaa. Nauti heti.

Ainekset 

(4-8 annosta)

2 pkt HK Maakarit® Pampan Pablo

2 sydänsalaatti
150 g ranskankermaa
suolaa

Flatbread:

6 dl vehnäjauhoja
2,5 dl vettä
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.