Glaseeraus joulukinkulle

Glaseeraus joulukinkulle

Joulukinkun glaseeraus antaa sille herkullisen maun. Valele kinkku tällä herkullisella omenasiirapilla, jossa maistuu myös timjami! Katso vinkit täydellisen joulukinkun valmistamiseen!

Glaseeraus joulukinkulle

Arvostele resepti
10 arvostelua
Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 dl omenamehua
  • 0.5 dl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 ruukkua tuoretta timjamia

Valmistusohje

Mittaa omenamehu, fariinisokeri ja suola kattilaan. Keitä seos siirappimaiseksi eli noin 10 minuutin ajan. Lisää timjaminoksat ja anna hautua 30 minuuttia. Sivele kinkku omenasiirapilla ja paahda sitä uunissa 180 asteessa 10-15 minuuttia. Sivele kinkku paiston puolivälissä vielä uudestaan.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.