Gochujang burger

Gochujang burger

2 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Nyt on burgereiden aatelia, helppoudesta huolimatta. Karkeaksi jauhetusta naudan rinnasta tehdyt pihvit yhdistettynä gochujang majoneesin täyteläisyyteen ja briossin pehmeyteen tekevät tästä burgerista takuulla viikonloppujen kingin.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Pikamarinoi punasipuli. Sekoita sipuliviipaleet, etikka ja oliiviöljy kulhossa, mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Sekoita gochujang majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua hetki.

Muotoile jauhetusta naudan rinnasta kaksi pari senttiä paksua pihviä. Kuumenna paistinpannu savuavan kuumaksi ja paista pihveihin rapeat pinnat tilkassa rypsiöljyä. Vähennä lämpöä ja anna pihvien paistua kypsiksi välillä kääntäen.

Paahda sämpylät uunissa tai kuivalla pannulla, kokoa hampurilaiset ja nauti heti.

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Karkeaksi jauhettua naudan rintaa 400 g

2 briossi burgersämpylää
2 jääsalaatin lehteä
4 viipaletta tomaattia
½ punasipuli ohueksi viipaloituna
1 rkl siiderietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa
rouhittua mustapippuria

Gochujang majoneesi:

1 dl majoneesia, esim. Hellmann´s real
1 rkl gochujang -chilitahnaa
1 rkl sweet chili -kastiketta

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.