Gochujangpossua ja riisiä

Gochujangpossua ja riisiä

2-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Tämä koreahenkinen ruoka valmistuu nopeasti, joten se käy arkipöytään mainiosti. Todella koukuttava korealainen chilitahna gochujang antaa ruokaan täysin omanlaisen säväyksen, joka vie kielen mennessään.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Leikkaa paksoi pitkittäin neljään osaan. Paista fileesuikaleet kuumalla pannulla seesamiöljyssä kypsiksi. Lisää pannulle paksoiviipaleet ja jatka paistamista, kunnes paksoi alkaa saamaan väriä ja pehmenemään. Mausta suolalla. Lisää mukaan valkosipuli ja jatka hetki paistamista. Lisää joukkoon gochujang -tahna, sweet chili ja loraus vettä. Kuumenna kuumaksi ja viimeistele ruohosipulilla.

Huuhtele riisi huolellisesti ja laita kattilaan. Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes riisi kypsää. Sekoita mukaan sushietikka ja suola.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Fileesuikale 300 g

1 paksoi
2 valkosipulin kynttä viipaloituna
3 rkl gochujang -chilitahnaa
2 rkl sweet chili -kastiketta
3 rkl ruohosipulia silputtuna
1 rkl seesamiöljyä
2 rkl vettä

Riisi:

3 dl pitkää riisiä
3 rkl riisiviinietikkaa
1 tl suolaa
7 dl vettä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.