Grillattu entrecôtepihvi, punasikuria ja sinihomejuustovoita

Grillattu entrecôtepihvi, punasikuria ja sinihomejuustovoita

5 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Grillattu entrecôtepihvi kuuluu ehdottomasti kesään ja grillaukseen. Laadukas entrecôte ei tarvitse muita mausteita pintaansa kuin suolan ja vasta rouhitun mustapippurin. Pihvin valmistuksessa lähes yhtä tärkeää kuin kypsennys, on vetäytyminen. Tällöin pihvi pysyy mehukkaana ja mureana leikattaessa.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Valmista voi. Sekoita sinihomejuustovoin ainekset keskenään huolellisesti ja kääri kelmuun pötkyläksi. Jäähdytä jääkaapissa pari kolme tuntia.

Leikkaa entrecôtesta viisi parin sentin paksuista pihviä ja grillaa ne kuumassa grillissä noin 2,5 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat medium kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna vetäytyä ainakin viisi minuuttia.

Lohko sikurit viiteen osaan ja pyörittele ne oliiviöljyssä. Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin hyvä väri. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa pihvit grillatun sikurin ja sinihomejuustovoin kanssa.

Ainekset 

(5 annosta)

1 pkt HK Ehta Takuumurea Naudan Entrecotepala n. 1,0 kg

2 punasikuria
½ dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Sinihomejuustovoi:

200 g voita (huoneen lämpöistä)
80 g sinihomejuustovoita
½ tl rouhittua mustapippuria
1 valkosipulin kynsi raastettuna

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.