Grillattu Hot Dog à la Lombardia

Grillattu Hot Dog à la Lombardia

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

HK Maakarit® Livornon Luigi kätkee pienestä koostaan huolimatta sisäänsä valtavan määrän Italiaa. Raikas fenkolisalaatti antaa tälle hodarille kivaa rapeutta ja pestomajoneesi viimeistelee italialais-amerikkalaisen makuelämyksen.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Aloita valmistamalla pestomajoneesi. Sekoita kaikki pestomajoneesin ainekset huolellisesti keskenään ja anna maustua jääkaapissa.

Leikkaa fenkoli paperinohuiksi viipaleiksi mandoliinilla tai terävällä veitsellä. Mitä ohuempaa, sen parempi. Laita viipaleet kulhoon ja sekoita joukkoon raastettu sitruunan kuori ja mehu, basilika ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

Grillaa makkarat kuumassa grillissä molemmin puolin kauniin värisiksi. Nosta makkarat tämän jälkeen miedompaan lämpöön kypsymään noin 8 minuutiksi. Kuumenna hot dog -sämpylät grillissä ja kokoa hodarit niin, että makkara menee pohjimmaiseksi. Nauti.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Maakarit® Raakamakkara Livornon Luigi 280 g

4 hot dog -sämpylää

Fenkolisalaatti:

1 fenkoli
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
10 basilikan lehteä hienonnettuna
3 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Pestomajoneesi:

1,5 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
½ dl pestoa
½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä