
Grillattu possu-sandwich, punakaalisalaattia ja bbq-ketsuppia
Grillattu possusänkkäri Ameriikan tyyliin on parasta purtavaa, kun aurinko paistaa ja toista kämmentä jäätää kylmä olut. Pahimmalta ruoanlaittostressiltä välttyy, kun tekee lisukkeet vaikka jo edellisenä päivänä valmiiksi. Viljaporsaan sisäpaistista leikatut grillisiivut kypsyvät nopsaan kuumassa grillissä, jolloin aikaa jää myös vaikka kauniista suomalaisesta juhannussäästä nauttimiseen.
Valmistusohje
(n. 45 min)Aloita punakaalisalaatista. Hienonna korianteri. Sekoita punaviinietikka, rypsiöljy, suola ja hunaja keskenään huolellisesti. Kaada seos ohueksi viipaloidun punakaalin joukkoon. Lisää mukaan hienonnettu korianteri ja sekoita. Anna maustua tarjoiluun asti.
Sekoita BBQ-ketsupin ainekset keskenään.
Grillaa grillislaisseja todella kuumassa grillissä noin 1,5 minuuttia per puoli. Grillaa ananasviipaleisiin kaunis väri molemmin puolin. Lämmitä briossit grillissä.
Täytä sandwichit grillatuilla grillisiivuilla, ananaksella, punakaalisalaatilla sekä BBQ-ketsupilla ja nauti heti.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan ulkofilee maustamaton
4 hampurilaisbriossia
4 viipaletta purkkiananasta
Punakaalisalaatti:
200 g punakaalia ohueksi suikaloituna
½ dl punaviinietikkaa
½ dl rypsiöljyä
2 rkl hunajaa
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
½ ruukkua korianteria
BBQ-ketsuppi:
1 dl savuista BBQ-kastiketta
1 dl ketsuppia
