Grillattu possu-sandwich

Grillattu possu-sandwich

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon

Sänkkäreiden hienous piilee siinä, että variaatioita täytteeksi on loputon määrä. Ohueksi leikattu Viljaporsaan jättipihvi ja savuinen chiliketsuppi esimerkiksi ovat parhautta leipien välissä. Kun raaka-aineet ovat laadukkaat, ei mitään erikoiskikkailua tarvita.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita chiliketsupin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ainakin puolisen tuntia.

Grillaa lankkufileetä noin 15 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes liha on mehevän kypsää ja pinnassa on hyvä grilliväri. Anna vetäytyä ainakin kymmenen minuuttia ennen tarjoilua.

Voitele leipäviipaleet voilla ja grillaa ne kauniin värisiksi kuumassa grillissä. Vähennä grillin lämpöä ja laita juustoviipaleet leiville. Kun juusto on sulanut, viipaloi fileelankku ja kokoa leiville kasa lihaa suolakurkkua, tomaattia ja grilliketsuppia. Tarjoa heti.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Jättipihvi sisäfilee, Santa Fe n. 550 g

8 viipaletta vaaleaa leipää esim. ciabattaa
8 viipaletta suolakurkkua pitkittäin leikattuna
8 viipaletta cheddaria
8 viipaletta tomaattia
2 rkl voita

Nopea chiliketsuppi:

2 dl hyvää ketsuppia
½ dl chipotlekastiketta
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl savuaromia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.