Grillattua chorizoa, tomaatti-punasipulisalaattia ja sahrami-aiolia

Grillattua chorizoa, tomaatti-punasipulisalaattia ja sahrami-aiolia

4 annosta   n. 35 min  Laktoositon Gluteeniton

Kabanossi® goes Espanja! Paprikainen ja hieman poltteleva chorizon makumaailma sopii myös perinteikkään grillimakkaran sisään. Tämä makkara on kotonaan niin leiritulilla kuin perinteisessä grillissä – paistinpannusta puhumattakaan. Teetpä makkaraa missä edellä mainituista tahansa, lisukkeeksi sopii mainiosti paahteinen tomaatti-punasipulisalaatti ja sahramiaioli.

Valmistusohje

(n. 35 min)

Viipaloi punasipuli paksuiksi kiekoiksi ja grillaa kiekkoja kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes sipuli alkaa pehmenemään. Viipaloi tomaatit ja asettele viipaleet laakealle astialle. Pirskottele päälle punaviinietikkaa sekä oliiviöljyä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Sekoita joukkoon grillatut punasipuliviipaleet ja anna maustua.

Sekoita kaikki sahramiaiolin ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.

Grillaa makkaroita keskilämmöllä välillä käännellen noin 8 minuuttia, kunnes makkarat ovat kauniisti saaneet väriä ja läpikotaisin kuumia.

Tarjoa grillatut HK Kabanossi® Chorizo -makkarat paahteisen punasipuli-tomaattisalaatin ja sahramiaiolin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Kabanossi® Chorizo 360 g

3 tomaattia
1 iso punasipuli
½ ruukkua korianteria
2 rkl punaviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Sahramiaioli:

2 dl majoneesia esim. Hellmann's Real
1 valkosipulinkynsi raastettuna
½ pss (veitsenkärjellinen) sahramia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä