Grillattua feather steakia, tomaatti-punasipulisalaattia ja avokadocreme

Grillattua feather steakia, tomaatti-punasipulisalaattia ja avokadocreme

4 annosta   n. 60 min  Laktoositon Gluteeniton

Feather steak on naudan lavasta leikattu herkullinen ja murea pala, josta valmistuu pihvit, paistit ja vartaat. Kokonaisena paistettaessa parhaan lopputuloksen saavuttaa olemalla maltillinen ja kypsentämällä paistin matalassa lämmössä hieman pidemmän aikaa.

Valmistusohje

(n. 60 min)

Leikkaa sipuli ihan ohuiksi viipaleiksi. Sekoita mukaan valkoviinietikka, öljy ja sokeri. Anna marinoitua tunnin ajan. Viipaloi tomaatti ja sekoita joukkoon marinoitu sipuli. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Kuori ja poista kivi avokadosta. Soseuta sileäksi sauvasekoittajalla sitruunamehun kanssa. Sekoita lusikalla mukaan ranskankerma, suola ja pippuri. Anna maustua kylmässä noin puoli tuntia.

Grillaa tai pariloi feather steakiin hyvä väri molemmin puolin. Aseta paistiin sisälämpömittari ja paista 120 asteisessa uunissa tai epäsuoralla tulella grillissä, kunnes mittari näyttää 58 astetta. Mausta molemmin puolin suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Pyöräytä folioon ja anna vetäytyä ainakin 20 minuuttia ennen leikkaamista.

Tarjoa avokdocremen ja tomaatti-punasipulisalaatin kera.

 

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Ehta® Takuumurea Naudan Feather steak

suolaa
rouhittua mustapippuria

Tomaattisalaatti:

1-2 kpl punasipulia
1dl valkoviinietikka
1 dl rypsiöljyä
3 rkl sokeria
3 tomaattia

Avokadocreme:

1 kpl avokado
1 prk ranskankermaa
2 tl sitruunamehua
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.