Grillattua flat ribsiä ja mausteista raakamakkara-tomaattisalaattia

Grillattua flat ribsiä ja mausteista raakamakkara-tomaattisalaattia

4 annosta   n. 2 h   Laktoositon Gluteeniton

Hola amigo! Mole -maustettu viljaporsaan flat ribs on meksikolaishenkinen grilliherkku, jonka kanssa maistuu vaikkapa raakamakkarasta ja tomaateista valmistuva ”salaatti”.

Valmistusohje

(n. 2 h )

Kääri flat ribsit folioon ja esikypsennä 150 asteisessa uunissa noin 1,5 tuntia. Kuumenna grilli ja grillaa esipaistettuihin flat ribseihin kaunis grillipinta. Voit esikypsentää lihan hyvin jo vaikka edellisenä päivänä.

Voit myös grillata ribsit alusta loppuun asti grillissä epäsuoralla grillauksella. Tämä vie noin 1,5 tuntia grillistä ja lämpötilasta riippuen.

Pursota makkara suolestaan pieniksi palleroiksi. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja paista makkarapalleroihin kaunis väri. Lisää sekaan sherryetikka, viipaloidut valkosipulit ja chipotlehiutaleet. Kiehauta ja kaada makkaraseos kulhoon puolitettujen kirsikkatomaattien päälle. Lisää joukkoon loppu oliiviöljy, silputtu korianteri, suola ja rouhittu mustapippuri. Sekoita ja tarjoa flat ribsien ja mojokastikkeen lisukkeena.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Flat Ribs Mexican Mole n. 800 g

1 pkt HK Maakarit Pampan Pablo raakamakkaraa
2 rasiaa kirsikkatomaatteja puolitettuna
4 valkosipulin kynttä viipaleina
½ dl sherryetikkaa
1 dl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 pnt korianteria silputtuna
½ tl kuivattuja chipotlehiutaleita
1,5 dl mojokastiketta (linkki reseptiin alla)

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.