
Grillattua kasslerpihviä ja herkkusieniä
Herkulliset, grillatut kasslerpihvit maistuvat kaikille. Mehevien pihvien seurana tarjoillaan herkullisia lisukkeita, jotka valmistuvat helposti grillissä!
Valmistusohje
(n. 45 min)Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta. Sekoita öljy ja hienonnettu valkosipuli keskenään ja voitele puolitetut sipulit ja herkkusienet öljyllä. Grillaa kasslerpihvit kuumassa grillissä molemmin puolin. Lisää grilliin öljyllä voidellut herkkusienet ja sipulit ja kääntele välillä. Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita ja notkistettua yrttituorejuustoa, jonka joukkoon on sekoitettu tuoreita yrttejä silppuna.
Ainekset
(6 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan kasslerpihvi marinoitu
- 1 pkt (n. 900 g) HK Viljapossun Kasslerpihvi, marinoitu
Grillattua sipulia ja herkkusieniä
- ½ dl öljyä + 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 4-6 sipulia puolitettuina
- 200g herkkusieniä
Lisäksi
- 1- ½ kg uuden sadon perunoita
- 200g yrttituorejuustoa
- 1 dl tuoreita yrttejä silppuna (esim. persilja, ruohosipuli)
