Grillattua kasslerpihviä ja herkkusieniä

Grillattua kasslerpihviä ja herkkusieniä

6 annosta   n. 45 min  Gluteeniton

Herkulliset, grillatut kasslerpihvit maistuvat kaikille. Mehevien pihvien seurana tarjoillaan herkullisia lisukkeita, jotka valmistuvat helposti grillissä! 

Valmistusohje

(n. 45 min)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta. Sekoita öljy ja hienonnettu valkosipuli keskenään ja voitele puolitetut sipulit ja herkkusienet öljyllä. Grillaa kasslerpihvit kuumassa grillissä molemmin puolin. Lisää grilliin öljyllä voidellut herkkusienet ja sipulit ja kääntele välillä. Tarjoa seuraksi uuden sadon perunoita ja notkistettua yrttituorejuustoa, jonka joukkoon on sekoitettu tuoreita yrttejä silppuna.

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan kasslerpihvi marinoitu

  • 1 pkt (n. 900 g) HK Viljapossun Kasslerpihvi, marinoitu 


Grillattua sipulia ja herkkusieniä

  • ½ dl öljyä + 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 
  • 4-6 sipulia puolitettuina 
  • 200g herkkusieniä 

Lisäksi 

  • 1- ½ kg uuden sadon perunoita 
  • 200g yrttituorejuustoa 
  • 1 dl tuoreita yrttejä silppuna (esim. persilja, ruohosipuli)
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.