Grillattua kasvismakkaraa, parsaa ja tomaattia

Grillattua kasvismakkaraa, parsaa ja tomaattia

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Kesäjuhliin mahtuu mukaan aina myös muutama kasvisruokavalioon kallellaan oleva henkilö, eikä heidänkään sovi jäädä ilman kunnon grillimakkaraa. HK Vihreät Kasvisgrillimakkara valmistuu perinteisen makkaran tavoin ja maistuu myös ihan samojen lisukkeiden kera.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita harissamajoneesin ainekset keskenään ja anna maustua. Silppua yrtit ja chili hienoksi. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja mausta suolalla.

Grillaa kasvismakkaroita keskilämmöllä, kunnes niissä on kaunis grillipinta ja ne ovat sisältä kuumia. Sivele parsat rypsiöljyllä ja grillaa ne nopeasti (n. 5 minuuttia) kuumassa grillissä. Parsat saavat jäädä hieman napakoiksi. Leikkaa tomaatit viipaleiksi.

Laita grillatut parsat ja tomaatit tarjoiluastiaan ja kaada päälle yrtti-chiliöljy. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.

Tarjoa grillatut kasvismakkarat parsa-tomaattisalaatin ja harissamajoneesin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Vihreät Kasvisgrillimakkara 260 g

8 kpl vihreitä parsoja
½ ruukkua lehtipersiljaa
½ ruukkua korianteria
1 punainen chili
1 dl oliiviöljyä
2 tomaattia
suolaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä

Harissamajoneesi:

1 dl majoneesia
2 rkl kreikkalaista jogurttia
2 tl punaista harissaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä