
Grillattua makkaraa ja tulista papaijasalaattia
Tämä resepti on tulisen grilliruoan ystäville. Tulinen papaijasalaatti on varmasti tuttu kaikille Thaimaan kävijöille ja kun siihen kylkeen grillaa habanerolla maustettua grillimakkaraa, niin hikoilu on taattu.
Valmistusohje
(n. 30 min)Leikkaa papaija mandoliinin suikaleterällä pitkiksi tikuiksi. Sekoita papaijatikut, tomaatin puolikkaat ja linnunsilmächilit kulhossa.
Laita kaikki dressingin ainekset mortteliin ja hiero kastikkeeksi. Sekoita dressing papaijasalaattiin ja anna maustua jääkaapissa tunnin verran.
Grillaa makkarat kuumiksi kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli. Varo polttamasta. Tarjoa makkarat papaijasalaatin ja gochujangmajoneesin kera.
Ainekset
(4 annosta)2 pkt HK Kabanossi® Habanero 360 g
1 keskikokoinen vihreä papaija
10 kpl kirsikkatomaatteja puolitettuna
2 linnunsilmächiliä viipaloituna
Dressing:
2 valkosipulin kynttä viipaloituna
¼ tl suolaa
½ tl intiaanisokeria
1 rkl kuivattua katkarapua
2 rkl limen mehua
1 rkl kalakastiketta
Lisäksi:
1 rkl suolapähkinöitä
1 dl gochujangmajoneesia (linkki reseptiin alla)
