Grillattua meksikolaista makkaraa, mole-kastiketta ja grillivihanneksia

Grillattua meksikolaista makkaraa, mole-kastiketta ja grillivihanneksia

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Arriba! Jalapeno, valkosipuli, yrtit ja paprika antavat potkua Maakarit® Meksikon Miguelille, sopivassa suhteessa tietenkin. Lihaisan makkaran kaveriksi sopivat hienosti grillatut kesävihannekset sekä suklaasta, manteleistä chilistä makunsa saava mole-kastike.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Grillaa makkarat kuumiksi kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli. Varo polttamasta.

Halkaise kesäkurpitsa ja kurkku pituussuunnassa halki. Leikkaa paprika lohkoiksi. Grillaa vihannekset napakan kypsiksi kuumassa grillissä. Viipaloi grillattu kurkku ja kesäkurpitsa viipaleiksi. Mausta grillatut vihannekset suolalla ja tarjoa grillattujen makkaroiden, mole-kastikkeen ja aiolin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Kabanossi® Habanero

200 g broccoliinia
½ kesäkurpitsa
½ kurkku
1 punainen chili
1 punainen paprika
suolaa
1 dl mole-kastiketta
1 dl aiolia

(linkki kastikkeiden resepteihin alla)

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.