
Grillattua meksikolaista makkaraa, mole-kastiketta ja grillivihanneksia
Arriba! Jalapeno, valkosipuli, yrtit ja paprika antavat potkua Maakarit® Meksikon Miguelille, sopivassa suhteessa tietenkin. Lihaisan makkaran kaveriksi sopivat hienosti grillatut kesävihannekset sekä suklaasta, manteleistä chilistä makunsa saava mole-kastike.
Valmistusohje
(n. 40 min)Grillaa makkarat kuumiksi kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli. Varo polttamasta.
Halkaise kesäkurpitsa ja kurkku pituussuunnassa halki. Leikkaa paprika lohkoiksi. Grillaa vihannekset napakan kypsiksi kuumassa grillissä. Viipaloi grillattu kurkku ja kesäkurpitsa viipaleiksi. Mausta grillatut vihannekset suolalla ja tarjoa grillattujen makkaroiden, mole-kastikkeen ja aiolin kera.
Ainekset
(4 annosta)2 pkt HK Maakarit® Chef's Special Huberin Huilu
200 g broccoliinia
½ kesäkurpitsa
½ kurkku
1 punainen chili
1 punainen paprika
suolaa
1 dl mole-kastiketta
1 dl aiolia
(linkki kastikkeiden resepteihin alla)
