Grillattua naudan petite tenderiä, grillattuja papuja ja tryffelillä maustettua nopeaa punaviinikastiketta

Grillattua naudan petite tenderiä, grillattuja papuja ja tryffelillä maustettua nopeaa punaviinikastiketta

2 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Pieni on kaunista, myös grillilihoista puhuttaessa. Mureudeltaan naudan sisäfileeseen verrattavissa oleva petite tender on mahtava uutuusleikkuu, niin grillaukseen kuin pannullekin. Juhlaillallisen pääruoka syntyykin grillatusta petite tenderistä, vihreistä pavuista ja tryffelillä viimeistellystä punaviinikastikkeesta.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Nopea tryffelillä maustettu punaviinikastike:

Kiehauta viini ja sokeri niin, että viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan demi glace ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Vatkaa lopuksi kastikkeeseen kylmä voi ja tryffeliöljy. Pidä lämpimänä.

Petite tender:

Grillaa petite tender noin 10 minuuttia keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes sisälämpö on 52 astetta. Ota liha pois grillistä ja anna vetäytyä foliossa 10 minuuttia.

Pavut:

Pyörittele pavut rypsiöljyssä. Mausta suolalla. Grillaa papuja kuumassa grillissä noin 5 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin grillivärin ja ovat napakan kypsiä.

Tarjoa grillattu petite tender papujen ja tryffelillä maustetun nopean punaviinikastikkeen kera.

 

Ainekset 

(2 annosta)

1 pkt HK Ehta® Takuumurea naudan Petite tender

200 g vihreitä papuja
1 prk (2 dl) laadukasta demi glace kastikepohjaa
½ dl punaviiniä
1 tl tryffeliöljyä
1 rkl sokeria
2 tl voita
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.