Grillattua naudan sisäpaistia, chimichurria ja vihanneksia

Grillattua naudan sisäpaistia, chimichurria ja vihanneksia

2-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Fermentoitu paprika, valkosipuli ja tuoreet yrtit tuovat reilusti makua kotimaisesta naudan sisäpaistista leikattuihin grillipaloihin. Grillattujen ja viipaloitujen grillipalojen lisukkeeksi sopivat täydellisesti grillatut vihannekset, raikas chimichurri sekä pitaleipä.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Sekoita kaikki chimichurrin ainekset keskenään ja tarjoile grillatun lihan kastikkeena. Voit käyttää chimichurria myös lihan marinointiin ja penslaamiseen grillauksen aikana.

Grillaa naudan grillipalkit, broccoliinit, kirsikkatomaatit ja pikkupaprikat kaikki yhtä aikaa kuumassa grillissä välillä käännellen. Sitä mukaa kun vihannekset kypsyvät, nostele niitä tarjoiluastiaan. Liha ottaa noin 4 minuuttia, jolloin se on mehevä medium plus. Anna lihan vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.

Kun kaikki vihannekset on nostettu tarjoiluastiaan, pirskottele päällä hieman oliiviöljyä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Viipaloi liha ja asettele vihannesten joukkoon. Tarjoa esimerkiksi grillatun pitaleivän kera.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Street Grill Mexican Carne Asada grillipala naudan sisäpaistista 300 g

n. 200 g broccoliinia
250 g kirsikkatomaatteja
8 kpl pimientos de padrón -pikkupaprikoita

Chimichurri:

½ dl valkoviinietikkaa
1 dl oliiviöljyä
1 dl rypsiöljyä
1 tl suolaa
2 tl sokeria
2 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
3 kpl kevätsipuleita hienonnettuna
1 kpl chiliä pieninä kuutioina
1 dl korianteria hienonnettuna
1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl oreganoa hienonnettuna

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä