Grillattua porsaan niskaa ja sokeriherne-mungpavun itu -salaattia

Grillattua porsaan niskaa ja sokeriherne-mungpavun itu -salaattia

6 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Rypsiporsas® Kassler on mitä mainioin liha grilliin. Tällä kertaa kassler viipaloidaan, grillataan ja tarjoillaan kevyen itämaishenkisen sokeriherne-mungpavun itu -salaatin kera, johon makua on tuomassa seesami-chili -vinegretti. Vinegrettiin on supernäppärä tekovinkki, jota voi soveltaa lähes kaikissa vinegrettiohjeissa.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Kiehauta pavut suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia kunnes ovat napakan kypsiä ja jäähdytä nopeasti jäävedessä.
Sekoita pavut, idut ja puolet vinegretista kulhossa ja anna tekeytyä kylmässä grillauksen ajan.
Grillaa viipaloitu kassler keskilämmöllä välillä käännellen noin 25-30 minuuttia kunnes liha on kypsää ja mureaa.
Pensselöi loput vinegretistä grillaamisen loppuvaiheessa pihvien pintaan.
Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Seesami-chili -vinegretti:

Laita kaikki ainekset kannelliseen lasipurkkiin ja kansi kiinni.
Hyrskytä purkkia voimakkaasti muutama sekunti ja vinegretti on valmis.

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Kassler

1 rasia HK Rypsiporsas® Collar Steak
300g sokeriherneitä
100g mungpavun ituja
1 dl chili-seesamivinegrettiä
1 tl hienoa merisuolaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Chili-seesamivinegretti:


1 dl rypsiöljyä
½ dl sitruunanmehua
2 tl seesamiöljyä
1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
½ tl kuivattuja chilihiutaleita
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.