Grillattua porsaan ribletiä, mojo-kastiketta ja chipotleperunaa

Grillattua porsaan ribletiä, mojo-kastiketta ja chipotleperunaa

4 annosta   n. 2 h 20 min  Laktoositon Gluteeniton

Paahdettua chipotleperunaa, mojokastiketta ja ah, niin herkullista cajun -maustettua viljaporsaan ribletiä. Tarvitseeko grillaaja muuta? No alkuruoka makkara ei olisi pahitteeksi.

Valmistusohje

(n. 2 h 20 min)

Kääri ribletit folioon ja esikypsennä 150 asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Kuumenna grilli ja grillaa esipaistettuihin ribleteihin kaunis grillipinta. Voit esikypsentää lihan hyvin jo vaikka edellisenä päivänä.

Voit myös grillata ribletit alusta loppuun asti epäsuoralla lämmöllä grillissä. Tämä vie noin 1,5 tuntia grillistä ja lämpötilasta riippuen. Vältä kuivattamasta lihaa valelemalla tai suihkuttamalla sitä välillä vaikkapa öljyn ja veden seoksella.

Chipotleperunat:

Puolita perunat ja aseta uuninpellille tai grilliin. Paahda 220 asteisessa uunissa tai grillissä keskilämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes kypsiä.

Sekoita loput perunoiden ainekset keskenään kastikkeeksi. Pyörittele kuumat perunat kastikkeessa ja tarjoile grillatun lihan kanssa. Ei haittaa vaikka perunat menevät hieman rikki, makua tarttuu vain tällöin paremmin.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Riblet Mexican Cajun

800 g uuden sadon perunoita
½ dl oliiviöljyä
½ tl suolaa
½ dl chipotlekastiketta
1 valkosipulin kynsi raastettuna
1 rkl limen kuorta raastettuna
1 rkl limen mehua
½ pnt korianteria
2 dl mojokastiketta

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.