Grillattua porsaan sisäfileetä ja guacamolea

Grillattua porsaan sisäfileetä ja guacamolea

3 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton

Nopeasti kypsyvät Meksiko -rub maustetut Rypsiporsas® sisäfileepihvit sopivat mainiosti myös hieman hätäisemmällekin grillaajalle. Paketti auki, pihvit kuumaan grilliin ja kymmenen minuutin päästä edessäsi on valloittavan mehukasta Rypsiporsas® -lihaa

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kuori ja poista kivi avocadosta. Hienonna chili leikkuulaudalla. Hienonna avocado karkeaksi mössöksi. Sekoita chili, avocado, limen mehu, suola ja pippuri kulhossa. Anna maustua jääkaapissa, kunnes pihvit kypsyvät.

Kuumenna grilli. Grillaa sisäfileepihvit kuumassa grillissä puoleltansa niin kauan, että pinta pisaroi (3-4min /puoli). Nosta pihvit vetäytymään folioon tai leikkuulaudalle noin 5 minuutiksi. Tarjoa guacamolen ja grillattujen vihannesten kera.

Ainekset 

(3 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® RUB-Sisäfileepihvi Meksiko 410 g

2 kpl syöntikypsiä avocadoja
½ punainen chili
1 limen mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.