Grillattua possun sisäfileetä grillatun paksoin ja kevätsipulin kera

Grillattua possun sisäfileetä grillatun paksoin ja kevätsipulin kera

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Vaikka grilli olisi aseteltu supisuomalaisen savusaunan pihaan ja juhannustanhut olisivat hurjimmillaan, ei se tarkoita, etteikö mukaan mahtuisi myös hieman kiinalaistakin menoa. Nimittäin ruoan muodossa. Tuoremarinadilla maustetuissa sisäfileissä maistuvat mm. appelsiini, tuore chili ja inkivääri, jotka tuovat mukavaa vaihtelua muuten niin suomalaiseen kesäiltaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Halkaise paksoit pituussuunnassa 2-4 osaan. Pyörittele paksoit ja kevätsipulit kevyesti rypsiöljyssä.

Sekoita soija, hoisin, riisiviinietikka ja togarashi keskenään.

Grillaa sisäfileesoiroja kuumassa grillissä noin 8-10 minuuttia välillä käännellen. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Grillaa paksoit ja kevätsipulit grillissä kauniin värisiksi. Mausta suolalla.

Tarjoa grillatut sisäfileesoirot grillattujen vihannesten ja soija-chilidressingin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Street Grill Canton Chinese grillipala Viljaporsaan sisäfileestä 300 g

2 kpl paksoita
nippu kevätsipulia
2 rkl vähäsuolaista soijaa
2 rkl hoisin-kastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
½ tl togarashi-mausteseosta

Lisäksi:

rypsiöljyä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä