
Grillattua possun sisäfileetä grillatun paksoin ja kevätsipulin kera
Vaikka grilli olisi aseteltu supisuomalaisen savusaunan pihaan ja juhannustanhut olisivat hurjimmillaan, ei se tarkoita, etteikö mukaan mahtuisi myös hieman aasialaistakin menoa. Nimittäin grillatun possun muodossa.
Valmistusohje
(n. 30 min)Halkaise paksoit pituussuunnassa 2-4 osaan. Pyörittele paksoit ja kevätsipulit kevyesti rypsiöljyssä.
Sekoita soija, hoisin, riisiviinietikka ja togarashi keskenään.
Grillaa sisäfileesoiroja kuumassa grillissä noin 8-10 minuuttia välillä käännellen.Glaseraa lopuksi ja soija-chilikastikkeella. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Grillaa paksoit ja kevätsipulit grillissä kauniin värisiksi. Mausta suolalla.
Tarjoa grillatut sisäfileesoirot grillattujen vihannesten kera.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan sisäfilee maustamaton n. 550 g
2 kpl paksoita
nippu kevätsipulia
2 rkl vähäsuolaista soijaa
2 rkl hoisin-kastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
½ tl togarashi-mausteseosta
Lisäksi:
rypsiöljyä
