Grillattua raakamakkaraa ja pinjansiemenromescoa

Grillattua raakamakkaraa ja pinjansiemenromescoa

Tästä hieman parempaa evästä vaikkapa leffaillan naposteluun. Maakarit® Livornon Luigi raakamakkarat maistuvat myös yksinkertaisten lisukkeiden kanssa. Eli Die Hard ykkönen videonauhuriin ja leffaeväiden valmistukseen. Varoitus: kun olet syönyt yhden, haluat ne kaikki.

Grillattua raakamakkaraa ja pinjansiemenromescoa

Arvostele resepti
1 arvostelu
2 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 pkt Maakarit® Livornon Luigi raakamakkaraa
1 dl romescokastiketta
Tabascoa maun mukaan

Romesco:

2 punaista paprikaa paloiteltuna
4 kynttä valkosipulia viipaleina
½ sipuli pilkottuna
1,5 dl pinjansiemeniä
n. 2 dl oliiviöljyä
½ dl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
1 rkl sokeria
1-2 punaista chiliä ilman siemeniä riippuen kuinka tulisesta tykkäät

Valmistusohje

Valmista ensin romescokastike.
Hauduta paprika, sipuli, chili ja valkosipuli pienessä määrässä oliiviöljyä pehmeäksi. Lisää etikka ja jatka hauduttamista, kunnes etikka on lähes haihtunut. Lisää joukkoon pähkinät sekä sokeri ja anna niiden hetki pehmentyä. Poraa koko komeus sauvasekoittajalla koko ajan oliiviöljyä lisäten, kunnes tahna on sopivan paksuista. Mausta suolalla ja vasta rouhitulla mustapippurilla.

Grillaa makkaroihin vauhtiraidat ja laita kypsymään 180 asteiseen uuniin noin 8 minuutiksi. Tarjoa makkarat romescokastikkeen kanssa ja tiputtelen pintaan vielä Tabascoa maun mukaan.

 

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.