Grillattua thaimakkaraa ja tulista papaijasalaattia

Grillattua thaimakkaraa ja tulista papaijasalaattia

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

HK Maakarit® Serkon Suudelma on huippukokki Serko Rantasen ideoima thaityyliin kaffirlimellä, kookoksella ja chilillä maustettu makkara. Tulinen papaijasalaatti puolestaan on varmasti tuttu kaikille Thaimaan kävijöille. Yhdessä nämä ovat grillijuhliesi vetonaula!

Valmistusohje

(n. 30 min)

Leikkaa papaija mandoliinin suikaleterällä pitkiksi tikuiksi. Sekoita papaijatikut, tomaatin puolikkaat ja linnunsilmächilit kulhossa.

Laita kaikki dressingin ainekset mortteliin ja hiero kastikkeeksi. Sekoita dressing papaijasalaattiin ja anna maustua jääkaapissa tunnin verran.

Grillaa makkarat kuumiksi kuumassa grillissä noin 4 minuuttia per puoli. Varo polttamasta. Tarjoa makkarat papaijasalaatin ja gochujangmajoneesin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Maakarit® Serkon Suudelma

1 keskikokoinen vihreä papaija
10 kpl kirsikkatomaatteja puolitettuna
2 linnunsilmächiliä viipaloituna
2 valkosipulin kynttä viipaloituna
¼ tl suolaa
½ tl intiaanisokeria
1 rkl kuivattua katkarapua
2 rkl limen mehua
1 rkl kalakastiketta
1 rkl suolapähkinöitä
1 dl gochujangmajoneesia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.