Grillattua viljaporsaan spare ribsiä ja aiolia

Grillattua viljaporsaan spare ribsiä ja aiolia

6 annosta   n. 2 h   Laktoositon Gluteeniton

Vanhat kunnon spare ribsit ei petä koskaan. Canada Sweet BBQ -mauste tekee tosin niistä ehkä jopa vielä normaalia herkullisemmat. Valmiiksi herkullisesti maustetut ribsit tarvitsevat vain aikaa ja rakkautta grillatessa.

Valmistusohje

(n. 2 h )

Kuumenna grilli. Grillaa ribsit epäsuoralla lämmöllä noin 1,5h välillä käännellen ja miedolla grillauskastikkeella valellen. Nosta kypsät ribsit vetäytymään folioon noin 10 minuutiksi, leikkaa paloiksi luiden välistä ja tarjoile aiolin sekä suosikkilisukkeidesi kera.

Voit myös kääriä ribsit folioon ja esikypsentää 150 asteisessa uunissa noin 2 tuntia. Kuumenna grilli ja grillaa esipaistettuihin ribseihin kaunis grillipinta. Voit esikypsentää lihan hyvin jo vaikka grillausta edellisenä päivänä.

Ainekset 

(6 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan Spare Ribs Canada Sweet BBQ n. 1,2 kg

1,5 dl aiolia (linkki kesän kastikkeille alla)

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.