Grillattuja baby back ribsejä ja kaali-punasipulisalaattia

Grillattuja baby back ribsejä ja kaali-punasipulisalaattia

4 annosta   n. 3 h   Laktoositon Gluteeniton

Mitä olisi kesä ilman grillattuja possun ribsejä? Ameriikan malliin maustetut baby back ribsit ovat kiistatta grilliruokaa parhaasta päästä, jota ilman kesä ei olisi kesä. Kaali-punasipulisalaatista saat raikkaan lisukkeen tuhdeille ribseille. Make ribs great again!

Valmistusohje

(n. 3 h )

Kääri ribsit folioon ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on kypsää ja irtoaa lähes luusta. Voit tehdä tämän vaiheen valmiiksi hyvin vaikka jo edellisenä päivänä ja jäähdyttää ribsit seuraavaa päivää varten.

Sekoita savuchiliketsupin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ainakin puolisen tuntia.

Sekoita kaali-punasipulisalaatin ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Grillaa esikypsennetyt ribsit kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis grillattu ja rapea pinta. Leikkaa ribsit luiden välistä ja tarjoa kaali-punasipulisalaatin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Viljaporsaan Baby Back Ribs Carolina 620 g

 

Kaali-punasipulisalaatti:

½ kiinankaali ohueksi viipaloituna
1 punasipuli ohueksi viipaloituna
15 mintunlehteä silputtuna
½ pnt basilikaa silputtuna
½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
suolaa
rouhittua mustapippuria

Savuchiliketsuppi:

2 dl hyvää ketsuppia
½ dl chipotle-kastiketta
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl savuaromia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä