Grillattuja Carolinan ribsejä ja savuinen chilidressing

Grillattuja Carolinan ribsejä ja savuinen chilidressing

4 annosta   n. 3 h   Laktoositon Gluteeniton

Mausteiset grillatut possun ribsit ja savuinen chipotle-majoneesi ovat luodut toisilleen. Pitkän kypsennyksen vaativat ribsit voi esikypsentää jo edellisenä päivänä, jolloin itse grillauspäivänä voi keskittyä vain siihen itseensä, eli grillaukseen.

Valmistusohje

(n. 3 h )

Kääri ribsit folioon ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2,5 tuntia, kunnes liha on kypsää ja irtoaa lähes luusta. Voit tehdä tämän vaiheen valmiiksi hyvin vaikka jo edellisenä päivänä ja jäähdyttää ribsit seuraavaa päivää varten.

Sekoita kaikki savu-chili-dressingin ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä puolisen tuntia.

Grillaa esikypsennetyt ribsit kuumassa grillissä molemmin puolin, kunnes niissä on kaunis grillattu ja rapea pinta. Leikkaa ribsit luiden välistä ja tarjoa ribsit savuisen chili-dressingin ja raikkaan salaatin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Viljaporsaan Baby Back Ribs Carolina 620 g

 

Savuinen chilimajoneesi:

1 dl hyvää ketsuppia
1 dl majoneesia, esim. Hellmann's Real
½ dl chipotle-kastiketta
½ tl rouhittua mustapippuria
1 tl savuaromia

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä