Grillattuja possun fileepihvejä, paahdettuja varhaisperunoita ja lipstikka-salsa verdeä.

Grillattuja possun fileepihvejä, paahdettuja varhaisperunoita ja lipstikka-salsa verdeä.

4 annosta   n. 40 min  Laktoositon Gluteeniton

Näiden pihvien maustamisessa ei voi mennä harhaan. HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi -pakkauksen mukana tuleva rub-mauste hierotaan pihvien pintaan. Sitten grillataan ja lopuksi vielä viimeistellään mukana tulevalla glaseerauskastikkeella. Helppoa ja nopeaa! Lipstikka on harmillisen vähälle huomiolle jäänyt yrtti, mutta se sopii mainiosti maustamaan salsa verdeä.

Valmistusohje

(n. 40 min)

Hienonna yrtit ja chili ja laita ne kulhoon. Raasta joukkoon valkosipuli ja limen kuoret. Sekoita mukaan limen mehu, oliiviöljy sekä suolaa ja rouhittua mustapippuria. Tarkista maku ja anna tekeytyä hetki kylmässä.

Puolita pestyt perunat. Hienonna valkosipulit ja lehtipersilja. Sekoita perunat, valkosipuli, lehtipersilja, rypsiöljy, suola ja pippuri keskenään. Levitä uunipellille ja paahda 220-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä ja kauniisti paahtuneita.

Hiero fileepihvien pakkauksessa mukana tullut rub-mauste pihvien pintaan. Grillaa pihvejä noin 3 minuuttia per puoli. Grillaamisen loppuvaiheessa sivele mukana tullut glaseerauskastike pihvien molemmin puolin. Anna pihvien vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.

 

Ainekset 

(4 annosta)

2 pkt HK Rypsiporsas® Rub & Glaze Fileepihvi, Mexican Mole Rub & Sweet Sticky BBQ Glaze 355 g

500 g varhaisperunoita
6 valkosipulin kynttä
½ pnt lehtipersiljaa
suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 rkl rypsiöljyä

Lipstikka-salsa verde:

1 pnt lehtipersiljaa
1 pnt lipstikkaa
2 valkosipulin kynttä
1/3 punaista chiliä
2 limen raastettu kuori ja mehu
½ dl oliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä