Grillatut dark rub fileepihvit, vihreää parsaa ja yrtti-chiliöljyä

Grillatut dark rub fileepihvit, vihreää parsaa ja yrtti-chiliöljyä

4 annosta   n. 35 min  Laktoositon Gluteeniton

Tämä ruoka valmistuu nopsaan, joten pidä huolta, että jengi ei huitele menemään kylillä, kun aloitat valmistuksen. Dark rub -maustetut HK Rypsiporsas® -fileepihvit saavat makua mm. valkosipulista, oluesta ja karamellisoidusta sokerista.

Valmistusohje

(n. 35 min)

Silppua yrtit ja chili hienoksi. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja mausta suolalla.

Grillaa fileepihvit molemmin puolin kauniin värisiksi ja kypsiksi melko kovalla lämmöllä. Pihvit kypsyvät vikkelään, noin 5 minuutissa. Nosta pihvit vetäytymään folioon.

Sivele parsat rypsiöljyllä ja grillaa napakan kypsiksi. Mausta suolalla. Laita grillatut parsat tarjoiluastiaan ja kaada päälle yrtti-chiliöljy.

Tarjoa vetäytyneet fileepihvit parsojen ja vaikkapa chilimajoneesin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® Gourmet Fileepihvi Dark RUB 600 g

1 nippu vihreää parsaa
½ ruukkua lehtipersiljaa
½ ruukkua korianteria
1 punainen chili
1 dl oliiviöljyä
suolaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä