Grillatut fileepihvit ja manteli-kasvissalaatti

Grillatut fileepihvit ja manteli-kasvissalaatti

3 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Mehevien grillipihvien lisukkeena maistuu raikas salaatti, ja tässä reseptissä myös salaatin ainekset käyvät grillin kautta.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paloittele parsakaalin nuput sopiviksi paloiksi. Halkaise pesty kesäkurpitsa, poista siemenet sisältä ja leikkaa viipaleiksi.Pyöräytä maissintähkät ja parsakaalit oliiviöljyssä ja grillaa ne kuumassa grillissä.

Raavi maissintähkistä jyvät irti veistä apuna käyttäen ja sekoita kaikki kasvikset yhteen mantelikastikkeen kanssa. Anna maustua hetki ja grillaa sillä aikaa fileepihvit kuumassa grillissä noin 2 minuuttia per puoli.

 

Ainekset 

(3 annosta)

1 pkt HK Rypsiporsas® RUB-Fileepihvi USA 415g 415 g

  • 3 esikypsennettyä maissintähkää
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 parsakaali
  • oliiviöljyä
  • muutama retiisi 

Mantelikastike

  • 0,5 dl vaahterasiirappia tai tummaa siirappia
  • 2 rkl vaaleaa balsamicoa
  • 2rkl rypsiöljyä 
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 3 rkl paahdettuja mantelilastuja
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.