Grillatut flatbonet ja gremolata-perunaa

Grillatut flatbonet ja gremolata-perunaa

4 annosta   n. 45 min  Laktoositon Gluteeniton

Herkkulista grilli-naposteltavaa! 

Valmistusohje

(n. 45 min)

Leikkaa perunat lohkoiksi ja levitä uunipellille. Kypsennä perunoita uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Valmista tässä välissä gremolata. Raasta sitruunan keltainen kuoriosa ja valkosipulinkynsi, hienonna lehtipersilja ja sekoita kulhossa sekaisin sitruunamehun ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada gremolata kuumien perunoiden päälle ja sekoita. Grillaa Flatbonet kypsiksi kohtuullisella lämmöllä ja tarjoa seuraksi gremolataperunaa.

Ainekset 

(4 annosta)

Gremolata-perunat

  • 500 g perunaa kiinteä lajike, pestynä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 kpl sitruunaa kuori ja mehu
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.