Grillatut juurekset

Grillatut juurekset

Uunijuurekset on kaikille tuttu lisäke lihalle, mutta voit valmistaa juurekset myös grillissä. Pintaan hieman hunajaa, voita ja timjamia niin mikään ei voi mennä vikaan.

Grillatut juurekset

Arvostele resepti
1 arvostelu
8 annosta | Valmistusaika: n. 50 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

1 pieni mukulaselleri
1 palsternakka
1 punasipuli
1 lanttu
2 pientä porkkanaa
6 oksaa tuoretta timjamia
2 rkl hunajaa
1 rkl voita

Valmistusohje

Kuori ja pilko juurekset sormen paksuisiksi suikaleiksi.
Sekoita kulhossa kaikki ainekset.
Taita pala foliota kaksinkertaiseksi, jotta siitä tulee hieman vahvempi ja aseta se grilliin.
Kaada juurekset folion päälle. Grillaa n. 30-45 minuuttia kunnes juureksissa on kunnollinen väri ja maku.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.