Grillatut maissintähkät neljällä tavalla

Grillatut maissintähkät neljällä tavalla

4 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Esikeitetty maissintähkä on herkullista grillattavaa ihan sellaisenaankin, mutta nämä helpot maustamisvinkit vievät makunautinnon ihan uudelle tasolle! Valitse oma suosikkisi välimerellisestä, tulisen makeasta, savuisen rapeasta tai hienostuneen pehmeästä vaihtoehdosta.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Pesto & Parmesan

Sivele kuumiksi grillatut maissintähkät pestolla ja ripottele pinnalle parmesanraastetta. Nauti kuumana!

Tulinen & Makea

Kuumenna voi, sriracha ja fariinisokeri kattilassa, kunnes voi ja sokeri ovat sulaneet. Vatkaa voimakkaasti tai pyöräytä sauvasekoittimella tasaiseksi. Sivelle maissintähkien pinnalle grillaamisen loppuvaiheessa.

Smoky & Crunchy

Grillaa ensin pekoni rapeaksi, anna jäähtyä ja murskaa rouheeksi. Sekoita keskenään pekoni- ja pähkinärouheet. Grillaa maissit ja sivele pintaan hunajaa. Pyörittele maissit rouheseoksessa.

Ainekset 

(4 annosta)

Pesto & Parmesan

  • 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
  • 2 rkl pestoa
  • 1 dl parmesanjuustoa

Tulinen & Makea

  • 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
  • 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
  • 50 g voita
  • 1 rkl sriracha-chilikastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria

Smoky & Crunchy

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.