
Grillatut maissintähkät neljällä tavalla
Esikeitetty maissintähkä on herkullista grillattavaa ihan sellaisenaankin, mutta nämä helpot maustamisvinkit vievät makunautinnon ihan uudelle tasolle! Valitse oma suosikkisi välimerellisestä, tulisen makeasta, savuisen rapeasta tai hienostuneen pehmeästä vaihtoehdosta.
Valmistusohje
(n. 30 min)Pesto & Parmesan
Sivele kuumiksi grillatut maissintähkät pestolla ja ripottele pinnalle parmesanraastetta. Nauti kuumana!
Tulinen & Makea
Kuumenna voi, sriracha ja fariinisokeri kattilassa, kunnes voi ja sokeri ovat sulaneet. Vatkaa voimakkaasti tai pyöräytä sauvasekoittimella tasaiseksi. Sivelle maissintähkien pinnalle grillaamisen loppuvaiheessa.
Smoky & Crunchy
Grillaa ensin pekoni rapeaksi, anna jäähtyä ja murskaa rouheeksi. Sekoita keskenään pekoni- ja pähkinärouheet. Grillaa maissit ja sivele pintaan hunajaa. Pyörittele maissit rouheseoksessa.
Ainekset
(4 annosta)Pesto & Parmesan
- 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
- 2 rkl pestoa
- 1 dl parmesanjuustoa
Tulinen & Makea
- 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
- 50 g voita
- 1 rkl sriracha-chilikastiketta
- 2 rkl fariinisokeria
Smoky & Crunchy
- 4 kpl maissintähkää (kypsänä)
- 2 rkl hunajaa (juoksevaa)
- 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
- 50 g hasselpähkinärouhetta
