Grillatut possuvartaat, kvinoaa ja ponzudressingiä

Grillatut possuvartaat, kvinoaa ja ponzudressingiä

4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Kesän aktiviteetit, kun voi olla hyvinkin kuluttavia, niin silloin on hyvä tankata ravintopitoista evästä. Grillattujen possuvartaiden kanssa nautitut broccoliinit ja kvinoa pitää nälän loitolla pidempäänkin. Ja taas jaksaa liikkua.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kiehauta kanaliemi kattilassa. Lisää kvinoa liemeen ja hauduttele kannen alla noin 15 minuuttia välillä sekoitellen.

Sekoita ponzudressingin ainekset keskenään.

Sekoita pakkauksen mukana tuleva kastike lihojen joukkoon kulhossa. Töki lihapalat vartaisiin ja grillaa mehevän kypsiksi kuumassa grillissä.

Pyörittele broccoliinit rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Grillaa kuumassa grillissä napakan kypsiksi ja kauniin värisiksi.

Tarjoa possuvartaat grillattujen broccoliinien, kvinoan ja ponzudressingin kera. Viimeistele silputulla korianterilla.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Street Grill viljaporsaan vartaat Thai BBQ 400 g

300 g broccoliineja
4 dl kvinoaa
8 dl mietoa kanalientä
1 ruukku korianteria
suolaa
rouhittua mustapippuria
rypsiöljyä

Ponzudressing:

1 dl majoneesia
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl ponzua

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä