Grillatut viljaporsaan fileepihvit ja kirkas coleslaw

Grillatut viljaporsaan fileepihvit ja kirkas coleslaw

4 annosta   n. 35 min  Laktoositon Gluteeniton

Raikas ja helppo resepti kuumaan kesäpäivään. Manhattan Sourcream fileepihvit ovat makoisaksi valmiiksi maustetut, joten voit käydä suoraan tuumasta toimeen.

Valmistusohje

(n. 35 min)

Maustevoi:

Pehmitä voi huoneen lämmössä. Hienonna persilja, kaprikset ja anjovikset. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään. Levitä pöydälle kelmua ja lusikoi voi kelmulle pitkäksi pötköksi. Rullaa voista tiivis pötkö ja laita jääkaappiin kovettumaan.

Coleslaw:

Vatkaa hunaja, etikka, suola ja öljy sekaisin.

Suikaloi kaali ja porkkana. Viipaloi chili ja kevätsipuli. Sekoita vihannekset keskenään ja kaada vinegretti joukkoon. Anna maustua viisitoista minuuttia. Paahda suolapähkinät ja ripottele coleslaw´n päälle.

Grillaa fileepihvit kuumassa grillissä noin 3-5 minuuttia per puoli, kunnes pihvin pinta pisaroi kirkasta nestettä. Anna vetäytyä viitisen minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoa kirkkaan coleslaw´n sekä maustevoin kera.

Ainekset 

(4 annosta)

1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi, Manhattan sourcream

Maustevoi:

200 g voita
20 g kapriksia
3 pientä anjovisfilettä
½ pnt lehtipersiljaa
½ sitruunan raastettu kuori
rouhittua mustapippuria
suolaa

Kirkas coleslaw:

1 kevät/suippokaali
2 porkkanaa
½ pnt kevätsipulia
2 punaista chiliä
1/2 dl hunajaa
1 dl siiderietikkaa
1 dl rypsiöljyä
suolaa
kourallinen suolapähkinöitä

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.