Grilled collar steak hong kong style

Grilled collar steak hong kong style

4 annosta   n. 2 h 30 min  Laktoositon Gluteeniton

HK Rypsiporsas® Collar Steak with Bone on kaikkea mitä laadusta ymmärtävä grillaaja tarvitsee. Pieni aasialainen twisti tuo mukavaa vaihtelua perinteiseen bbq:n makupalettiin. Tarjoa lisäkkeeksi vaikkapa valmista HK Korean Kaalisalaattia.

Valmistusohje

(n. 2 h 30 min)

Kuori ja pilko valkosipulinkynnet ja inkivääri, kuullota niitä hetki
öljyssä valurautapannussa, jonka voit laittaa grilliritilälle. Lisää sokeri ja jatka kuullottamista, kunnes sokeri sulaa. Ruskista lihat kauttaaltaan pannussa. Lisää loput ainekset ja anna hautua kannen alla grillin jälkilämmössä noin 2 tuntia tai kunnes liha on mureaa ja kastike kasaan keittynyttä.

Ainekset 

(4 annosta)

4 kpl HK Rypsiporsas® Collar Steak with Bone
4 valkosipulin kynttä
5 cm pala tuoretta inkivääriä
½ dl öljyä
4 rkl ruokosokeria
1 rkl punaviinietikkaa
4 rkl kiinalaista soijakastiketta
3 rkl japanilaista riisiviinietikkaa
1 dl vettä
2 tl suolaa
mustapippuria myllystä

 

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.