
Grilled collar steak hong kong style
HK possun kassler on kaikkea mitä laadusta ymmärtävä grillaaja tarvitsee. Pieni aasialainen twisti tuo mukavaa vaihtelua perinteiseen bbq:n makupalettiin.
Valmistusohje
(n. 60 min)Viipaloi kassler pihveiksi. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet ja inkivääri, kuullota niitä hetki
öljyssä valurautapannussa, jonka voit laittaa grilliritilälle. Lisää sokeri ja jatka kuullottamista, kunnes sokeri sulaa. Ruskista lihat kauttaaltaan pannussa. Lisää loput ainekset ja anna hautua kannen alla grillin jälkilämmössä noin 40 minuuttia tai kunnes liha on mureaa ja kastike kasaan keittynyttä.
Ainekset
(6 annosta)n. 1 kg HK Viljaporsaan Niska n. 2,3 kg
4 valkosipulin kynttä
5 cm pala tuoretta inkivääriä
½ dl öljyä
4 rkl ruokosokeria
1 rkl punaviinietikkaa
4 rkl kiinalaista soijakastiketta
3 rkl japanilaista riisiviinietikkaa
1 dl vettä
2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
