
Grillikassleria ja maailman helpoin tomaattisalaatti
Musta valkosipuli ja ancho-chili antavat reilusti makua mehukkaalle possun kasslerille, joka valmistuu grillissä yllättävän nopeasti. Lisukkeena olevassa tomaattisalaatissa tärkeintä on löytää oikein makeita tomaatteja.
Valmistusohje
(n. 50 min)Grillaa kasslerlankkua melko kovalla lämmöllä molemmin puolin, kunnes saat pintaan kauniin grillivärin. Nosta lankku grillin yläritilälle kypsymään miedommalla lämmöllä noin 25-30 minuutiksi, kunnes liha on mehevän kypsää. Anna vetäytyä rauhassa.
Viipaloi makeat kesätomaatit noin puolen sentin kiekoiksi ja asettele kiekot tarjoiluvadille tai isolle lautaselle. Pirskottele päälle laadukasta oliiviöljyä, sherryetikkaa, sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria. Sekoita kevyesti ja anna hetki maustua huoneenlämmössä.
Viipaloi huolella vetäytynyt kasslerlankku ja tarjoa makoisan tomaattisalaatin kera.
Ainekset
(4-6 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan Kasslerlankku smoky BBQ n. 1,2 kg
5 isoa makeaa tomaattia
3 rkl laadukasta oliiviöljyä
1 rkl sherryetikkaa
gourmetsuolaa
rouhittua mustapippuria
