Grillimakkaraa ja coleslaw-salaattia

Grillimakkaraa ja coleslaw-salaattia

3-4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Herkullinen Kabanossi® Karski saa tässä ohjeessa lisämakua pekonista ja lisukkeena nautitaan coleslaw- eli kaali-porkkanasalaattia. Makkaran ja pekonin sijaan voit kokeilla myös Kabanossi® Pekonitikkareita, joissa pekoni on jo valmiiksi kääritty makkaran ympärille!

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kääri makkarat pekoniin ja grillaa välillä käännellen. Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon persiljasilppu, vaaleaa viinietikkaa ja majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Tarjoa pekoniset makkarat kaali-porkkanasalaatin kanssa.

Katso parhaat grillausvinkit täältä!

Ainekset 

(3-4 annosta)

Kaali-porkkanasalaatti:

  • 200 g valkokaalia
  • 100 g porkkanaa
  • 1 dl persiljaa silputtuna
  • 1 rkl vaaleaa viinietikkaa
  • 100 g majoneesia
  • 2 rkl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.25 tl mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.