Grillimakkaraa ja coleslaw-salaattia

Grillimakkaraa ja coleslaw-salaattia

Herkullinen Kabanossi® Karski saa tässä ohjeessa lisämakua pekonista ja lisukkeena nautitaan coleslaw- eli kaali-porkkanasalaattia. Makkaran ja pekonin sijaan voit kokeilla myös Kabanossi® Pekonitikkareita, joissa pekoni on jo valmiiksi kääritty makkaran ympärille!

Grillimakkaraa ja coleslaw-salaattia

Arvostele resepti
1 arvostelu
3-4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Kaali-porkkanasalaatti:

  • 200 g valkokaalia
  • 100 g porkkanaa
  • 1 dl persiljaa silputtuna
  • 1 rkl vaaleaa viinietikkaa
  • 100 g majoneesia
  • 2 rkl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.25 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kääri makkarat pekoniin ja grillaa välillä käännellen. Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon persiljasilppu, vaaleaa viinietikkaa ja majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Tarjoa pekoniset makkarat kaali-porkkanasalaatin kanssa.

Katso parhaat grillausvinkit täältä!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.