
Grillimakkaraa ja coleslaw-salaattia
Herkullinen Maakarit® Katalonian Carlos saa tässä ohjeessa lisämakua pekonista ja lisukkeena nautitaan coleslaw- eli kaali-porkkanasalaattia.
Valmistusohje
(n. 20 min)Kääri makkarat pekoniin ja grillaa välillä käännellen. Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon persiljasilppu, vaaleaa viinietikkaa ja majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Tarjoa pekoniset makkarat kaali-porkkanasalaatin kanssa.
Mikäli haluat säästää aikaa, voit käyttää lisukkeena valmista HK Caesar Coleslaw -salaattia!
Ainekset
(3-4 annosta)1 pkt HK Maakarit Katalonian Carlos 260 g
- 1 pkt (170g) Amerikan pekoni®
Kaali-porkkanasalaatti
- 200 g valkokaalia
- 100 g porkkanaa
- 1 dl persiljasilppua
- 1 rkl vaaleaa viinietikkaa
- 100 g majoneesia
- 2 rkl sokeria
- suolaa
- mustapippuria myllystä
