Grillimakkaraa ja coleslaw-salaattia

Grillimakkaraa ja coleslaw-salaattia

3-4 annosta   n. 20 min  Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Herkullinen Maakarit® Katalonian Carlos saa tässä ohjeessa lisämakua pekonista ja lisukkeena nautitaan coleslaw- eli kaali-porkkanasalaattia.

Valmistusohje

(n. 20 min)

Kääri makkarat pekoniin ja grillaa välillä käännellen. Raasta kaali ja kuorittu porkkana raasteeksi karkealla terällä. Sekoita joukkoon persiljasilppu, vaaleaa viinietikkaa ja majoneesia, sokeria, ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä. Tarjoa pekoniset makkarat kaali-porkkanasalaatin kanssa.

Mikäli haluat säästää aikaa, voit käyttää lisukkeena valmista HK Caesar Coleslaw -salaattia! 

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Maakarit Katalonian Carlos 260 g

  • 1 pkt (170g) Amerikan pekoni® 


Kaali-porkkanasalaatti

  • 200 g valkokaalia 
  • 100 g porkkanaa 
  • 1 dl persiljasilppua 
  • 1 rkl vaaleaa viinietikkaa 
  • 100 g majoneesia 
  • 2 rkl sokeria 
  • suolaa 
  • mustapippuria myllystä
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.