Grillimakkaraa ja marinoituja grillikasviksia

Grillimakkaraa ja marinoituja grillikasviksia

4 annosta   n. 1 h 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Herkullisesti marinoidut grillikasvikset sopivat mainiosti Kabanossi® Savupekoni -grillimakkaran kaveriksi. Ei muuta kuin grillamaan!

Valmistusohje

(n. 1 h 30 min)

Kiehauta kaikki marinadin ainekset keskenään.

Pese kasvikset ja leikkaa ne reiluiksi paloiksi. Grillaa kasvispalat kuumassa grillissä napakan kypsiksi, siirrä ne kulhoon ja sekoita marinadi kuumien kasvisten joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti. Hienonna kevätsipuli ja sekoita se kasvisten joukkoon ennen tarjoilua. Grillaa Kabanossit mieleiseksesi ja nauti grillikasvisten kera.

Vinkki: Pyöräytä valmiit grillikasvikset nopeasti tehosekoittimessa, niin saat makkaroille salsamaisen lisukkeen.

Ainekset 

(4 annosta)
  • 1 pkt HK Kabanossi® Savupekoni (360 g)
  • 2 kpl kesäkurpitsaa
  • 2 kpl keltaista paprikaa
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 2 kpl punaista paprikaa

Marinadi

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 0.5 dl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • 3 rkl sokeria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.