
Grillimakkaraa ja marinoituja grillikasviksia
Herkullisesti marinoidut grillikasvikset sopivat mainiosti Kabanossi® Savupekoni -grillimakkaran kaveriksi. Ei muuta kuin grillamaan!
Valmistusohje
(n. 1 h 30 min)Kiehauta kaikki marinadin ainekset keskenään.
Pese kasvikset ja leikkaa ne reiluiksi paloiksi. Grillaa kasvispalat kuumassa grillissä napakan kypsiksi, siirrä ne kulhoon ja sekoita marinadi kuumien kasvisten joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti. Hienonna kevätsipuli ja sekoita se kasvisten joukkoon ennen tarjoilua. Grillaa Kabanossit mieleiseksesi ja nauti grillikasvisten kera.
Vinkki: Pyöräytä valmiit grillikasvikset nopeasti tehosekoittimessa, niin saat makkaroille salsamaisen lisukkeen.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Kabanossi® Savupekoni 360 g
- 2 kpl kesäkurpitsaa
- 2 kpl keltaista paprikaa
- 1 nippu kevätsipulia
- 2 kpl punaista paprikaa
Marinadi
- 1 dl rypsiöljyä
- 0.5 dl valkoviinietikkaa
- 1 rkl suolaa
- 3 rkl sokeria
