Grillimakkaravartaat ja pähkinäsalaattia

Grillimakkaravartaat ja pähkinäsalaattia

3-4 annosta   n. 30 min  Laktoositon Gluteeniton

Makkarapalat kypsyvät kätevästi vartaissa ja lisukkeeksi sopii mainiosti raikas pähkinäsalaatti.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Liota puisia varrastikkuja vedessä noin tunti. Leikkaa makkarat paloiksi ja käsittele hedelmät. Pujota tikkuihin vuorotellen aineksia.

Valmista makea glaze. Keitä aineksia kattilassa noin 10 minuuttia., kunnes kastike alkaa saostua.

Valmista pähkinäsalaatti ja kastike, kun makkaravartaat valmistuvat grillissä. Sekoita kastikkeen ainekset ainekset keskenään. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle. 

Tarjoa grillatut vartaat pähkinäsalaatin kanssa.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 kpl HK Kabanossi® Salami & Cheddar

2 päärynää kuorittuna, siemenet poistettuna ja lohkottuna 
4 viikunaa lohkottuna 
varrastikkuja 


Makea glaze

  • 3 rkl punaviinietikka 
  • 1 rkl soijaa 
  • 4 rkl ruokosokeria 
  • 1 tl suolaa 
  • ripaus mustapippuria 


Pähkinäsalaatti

  • 100 g saksanpähkinöitä paahdettuna 
  • pala parmesanjuustoa lastuina 
  • salaatteja makusi mukaan 


Kastike

  • 3 rkl oliiviöljyä 
  • 1 rkl tummaa balsamicoa 
  • 1 rkl hunajaa 
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.