Grillipihvit ja kanelibataattia

Grillipihvit ja kanelibataattia

3 annosta   n. 30 min  Gluteeniton

Mureita ulkofileepihvejä on mukava kypsennellä grillissä maukkaiden kanelibataattien kypsyessä uunissa. Tutustu Rypsiporsas® -lihaan, -tuotteisiin ja -resepteihin täällä.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Pese ja kuivaa bataatit hyvin ja leikkaa ne kuorineen viipaleiksi. Siirrä viipaleet uunivuokaan ja pyörittele niitä rypsiöljyssä. Ripottele mausteseos bataattien päälle ja paahda 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Grillaa ulkofileepihvit kuumassa grillissä tai paista ne pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kanelibataattien ja ranskankerman kera.


Ainekset 

(3 annosta)

Kanelibataatit

  • 2 kpl bataattia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl kanelia
  • 2 tl fariinisokeria
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria

Lisäksi

  • 1 prk ranskankermaa

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Käsittelethän lihaa oikein

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.