Grillipihvit ja täytetyt tomaatit

Grillipihvit ja täytetyt tomaatit

4 annosta   n. 45 min 

Herkulliset HK Rypsiporsas® RUB-fileepihvit valmistuvat näppärästi grillissä tai paistinpannulla ja saavat seurakseen uunissa kypsyvät täytetyt tomaatit. Helppoa ja maukasta!

Valmistusohje

(n. 45 min)

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki. Mittaa vesi joukkoon ja kiehauta. Lisää bulgur ja ripaus suolaa. Sekoita joukkoon sulatejuusto, chiliä, rakuunaa tai salviaa ja mustapippuria. Leikkaa tomaateista pieni kansi pois. Koverra tomaatit. Silppua sisus kattilaan muiden aineksien joukkoon. Täytä tomaatit ja nosta päälle juustoraastetta. Kuumenna tomaatit 200 asteisessa uunissa tai grillikuvun alla vuoassa. Kypsennä pihvit grillissä tai pannulla paistaen. Tarjoa seuraksi meheviä täytettyjä tomaatteja.

Katso parhaat grillausvinkit grillioppaastamme!

Ainekset 

(4 annosta)
  • 415 g HK Rypsiporsas® RUB-Fileepihvi USA 415g
  • 1 rkl öljyä
  • 1 kpl sipulia silputtuna
  • 3 dl vettä
  • 1 dl bulguria
  • 0.5 tl suolaa
  • 50 g sulatejuustoa
  • 1 tl chiliä silputtuna
  • 0.5 tl kuivattua rakuunaa
  • 0.5 mustapippuria
  • 6 kpl tomaattia
  • 1 dl juustoraastetta
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.