
Valmistusohje
(n. 45 min)Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki. Mittaa vesi joukkoon ja kiehauta. Lisää bulgur ja ripaus suolaa. Sekoita joukkoon sulatejuusto, chiliä, rakuunaa tai salviaa ja mustapippuria. Leikkaa tomaateista pieni kansi pois. Koverra tomaatit. Silppua sisus kattilaan muiden aineksien joukkoon. Täytä tomaatit ja nosta päälle juustoraastetta. Kuumenna tomaatit 200 asteisessa uunissa tai grillikuvun alla vuoassa. Kypsennä pihvit grillissä tai pannulla paistaen. Tarjoa seuraksi meheviä täytettyjä tomaatteja.
Ainekset
(4 annosta)1 pkt HK Viljaporsaan fileepihvi maustamaton
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli silputtuna
- 3 dl vettä
- 1 dl bulguria
- ripaus suolaa
- 50 g sulatejuustoa
- 1 tl tuoretta punaista chiliä silputtuna
- ½ tl kuivattua rakuunaa tai salviaa
- mustapippuria
- 6 isohkoa tomaattia
- 1 dl juustoraastetta
