Grillipizza pekonilla ja nokkospestolla

Grillipizza pekonilla ja nokkospestolla

3-4 annosta   n. 30 min 

HKPekonista2018 Reseptikilpailu järjestettiin HK Amerikan Pekonin 40-vuotisjuhlan kunniaksi. Tämä Henry Saarisen resepti sai kilpailussa kunniamaininnan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Paista pekoni ja laita viipaleet talouspaprein päälle.

Valmista nokkospesto lisäämällä noin 5 minuuttia keitettyjen nokkosenlehtien sekaan muut ainesosat öljyä lukuun ottamatta. Aja monitoimikoneella seos tasaiseksi ja valuta lopuksi oliiviöljy nauhana joukkoon, lisää halutessasi mausteita.

Paista grillissä pizzapohja molemmin puolin kypsäksi ja lisää päälle kaikki täytteet ja anna vielä paistua kunnes mozzarella on pehmentynyt. Nokkospesto täydentää mozzarellan ja pekonin makua.

Ainekset 

(3-4 annosta)

1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
valmis iso pizzapohja (jos pieni niin puolita kaikki määrät) tai tee itse
200 g mozzarellaa
100 g rukolaa
nektariinia

Nokkospesto:
2 dl keitettyjä nokkosenlehtiä
1 dl pinjansiemeniä
1 dl parmesaanijuustoraastetta
2 valkosipulinkynttä
1 1/2dl oliiviöljyä
2 tl suolaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.