Grillisumu

Grillisumu

10 annosta   n. 5 min  Gluteeniton

Kun lihaa pidetään grillissä pitkään, sen pintaa kannattaa välillä kostutella liiallisen kuivumisen välttämiseksi. Veteen sekoitetut suola ja etikka myös maustavat lihaa, ja sokeri auttaa hyvän värin muodostumisessa.

Valmistusohje

(n. 5 min)

Yhdistä kaikki ainekset sumutinpulloon ja ravistele, kunnes suola ja sokeri ovat liuenneet.
Voit myös kuumentaa ainekset ensin kattilassa ennen pulloon laittamista. Näin ne liukenevat nopeammin.

Sumuta pitkään grillattavan lihan pinnalle useita kertoja grillauksen aikana.

Vinkki: voit maustaa Grillisumua myös esimerkiksi tuoreilla yrteillä, valkosipulilla tai vaikkapa pienellä tilkalla viskiä.

Ainekset 

(10 annosta)
  • 1 l vettä
  • 2 rkl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl etikkaa

Lisää tämän kaltaisia reseptejä

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.