Halloweenin muumionakit

Halloweenin muumionakit

2-4 annosta   n. 30 min 

Halloweenin ehdoton vetonaula pikkuväen dippailupöytään on muumionakit ja sriracha-ketsuppi. Mikäli sriracha on liian tujua tavaraa, voi sen hyvin jättää ketsupista poiskin. Muumioiden kannattaa antaa hetki jäähtyä ennen silmien tekoa, ettei tuorejuusto sula nakin pintaan.

Valmistusohje

(n. 30 min)

Kauli lehtitaikinalevyt jauhotetulla alustalla hieman ohkaisemmiksi. Leikkaa taikinasta veitsellä tai pizzaleikkurilla puolen sentin levyisiä nauhoja.

Pyörittele nauhat nakkien ympärille, kuten muumioilla. Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa. Voitele nakkimuumioiden taikinat munalla.

Kuumenna uuni 180-asteiseksi. Aseta muumiot uunipellille ja paista noin 12 minuuttia, kunnes lehtitaikina on kauniisti paistunut.

Tee muumionakeille silmät tuorejuustosta ja pikkuruiseksi leikatusta oliivista. Roiski lautaselle sriracha-ketsuppia ja asettele muumiot roiskeiden päälle. Tarjoa.

Ainekset 

(2-4 annosta)

1 pkt HK Aitonakki™ Tuhti sawu 350 g

2 levyä lehtitaikinaa
1 kananmuna
1 musta oliivi
1 tl tuorejuustoa

Sriracha-ketsuppi:

1 dl ketsuppia
½ dl srirachaa

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä