Härkä-crustadit

Härkä-crustadit

Härkä-crustadit ovat näppäriä naposteltavia. Lusikoi täyte vasta tarjoilupäivänä, sillä rapea kuori muuttuu seistessään pehmeäksi. Loistava pikkusuolainen myös juhlapöytään.

Härkä-crustadit

Arvostele resepti
Ei arvosteluja
5 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 10 viipaletta HK Ohuen ohut Härän kylmäsavupaistia
  • 1 pkt minicrustadeja
  • 150 g paprikasulatejuustoa
  • 50 g ranskankermaa
  • 0.5 dl persiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

Sekoita sulatejuusto ja rahka, mausta halutessasi esimerkiksi yrteillä. Täytä crustadit täytteellä ja koristele puolitetuilla härän kylmäsavupaistiviipaleilla ja persiljalla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.