Härkä-crustadit

Härkä-crustadit

5 annosta   n. 15 min 

Härkä-crustadit ovat näppäriä naposteltavia. Lusikoi täyte vasta tarjoilupäivänä, sillä rapea kuori muuttuu seistessään pehmeäksi. Loistava pikkusuolainen myös juhlapöytään.

Valmistusohje

(n. 15 min)

Sekoita sulatejuusto ja rahka, mausta halutessasi esimerkiksi yrteillä. Täytä crustadit täytteellä ja koristele puolitetuilla härän kylmäsavupaistiviipaleilla ja persiljalla.

Ainekset 

(5 annosta)

10 viipaletta HK Ohuen ohut Härän kylmäsavupaisti 100 g

  • 1 pkt mini crustadeja 
  • 150 g paprikasulatejuustoa 
  • 50 g maitorahkaa, creme fraichea tai majoneesia 
  • persiljaa
Hae reseptejä
 

Lisää juhlavia reseptejä

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi HKScanin Tietosuojaselosteen mukaisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön edellä kuvatulla tavalla. Lisätietoja.