Hedelmäiset grillikasvikset

Hedelmäiset grillikasvikset

Grillaa kotimaisia kasviksia tämän todella helpon reseptin voimin! Grillikuumat kasvikset imaisevat itseensä kastikkeen hedelmäisen herkullista makua, kun ne grillataan nopeasti ja jätetään rapean napakoiksi. Kastikkeen tuore korianteri antaa kasviksille mukavan itämaisen säväyksen.

Hedelmäiset grillikasvikset

Arvostele resepti
4 arvostelua
4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl punainen paprika (suurikokoinen)
  • 1 kpl keltainen paprika (suurikokoinen)
  • 2 kpl punasipulia

Kastike

  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 0.5 dl omenamehua
  • 0.25 dl omenaviinietikkaa tai vadelma & persikka-omenaviinietikkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna

Valmistusohje

Aloita sekoittamalla kastikkeen ainekset huolellisesti yhteen.

Leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi ja grillaa nopeasti kuumassa grillissä. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.

Sekoita kuumat kasvikset kastikkeen joukkoon ja anna jäähtyä hetki.

Tarjoile kasvikset grillatun lihan, esimerkiksi HK Viljaporsaan Smoky Brisketin tai HK Viljaporsaan Smoky Pluman kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.